Äkkilähdöt

Äkkilähtöjen ja matkojen löytäminen on nyt tehty helpommaksi kuin koskaan! Matkahakumme helpottaa matkojen ja äkkilähtöjen löytämistä.

Palvelussamme ei tarvitse päättää, minne matka suuntautuu. Ilmoita vain aikaväli, milloin olisit valmis lähtemään matkalle tai ottamaan äkkilähdön sekä kuinka paljon matka saa maksaa. Palveluun on koottu yhdelle sivulle matkat ja äkkilähdöt suomalaisilta matkatoimistoilta. Tällä hetkellä valikoistamme löytyy vähän reilu miljoona matkapakettia joten vaihtoehtojen vähyydestä matkan löytyminen ei ainakaan jää kiinni, toteaa toimistusjohtaja Mika Räihä.

Lomakuumetta-palvelusta löydät äkkilähdöt ja matkat seuraavilta matkatoimistoilta: Aurinkomatkat, Finnmatkat, Tjäreborg, Apollomatkat, Lomamatkat, Low cost Holidays, Detur, Ok-matkat sekä Nazar .
Uusia matkatoimistoja tullaan lisäämään palveluun jatkuvasti. Lisäksi kattavan matkapakettitarjonnan lisäksi palvelusta löytyy niin lennot, hotellit sekä autonvuokrauskin hoituu kätevästi.

Äkkilähtö on peruutuspaikka tai matka, joka on jäänyt myymättä, ja matkatoimisto myy sen halvemmalla lähtöpäivän lähetessä. Koska halvat äkkilähdöt myydään nopeasti ja niiden hinta vaihtuu jatkuvasti, kannattaa matkojen ja erityisesti äkkilähtöjen hinnat tarkistaa varausta tehdessä.

Kannattaa myös tarkistaa hotelli, koska joskus halvat matkat sisältävät pelkät lennot. Huomioi myös, että lähtöpäivät ovat usein tiettyjä päiviä, joita ei pysty muuttamaan.

Äkkilähdöt sopivat sellaisille matkailijoille, joita kiinnostavat halvat matkat ja tarkoituksena on päästä nopeasti lomalle, eikä kohteella ole ratkaisevasti merkitystä. Äkkilähtöjä lomahaku-palvelussa on tarjolla lähelle ja kauas.

Esimerkiksi Thaimaan matkat, Egyptin matkat, Espanjan matkat ja Kanariansaaret ovat tyypillisiä äkkilähtökohteita. Parhaiten äkkilähtöjä löytyy yksin tai kaksin matkustaville.

Matkat ja äkkilähdöt näkyvät hakutuloksissa kohdemaan mukaan. Selkeyden vuoksi kohdemaiksi on valittu myös suosituimpia ja tunnetuimpia kohteita, kuten Teneriffa, Rodos ja Kreeta, vaikka kyseiset maat kuuluvatkin Espanjalle ja Kreikalle. Klikkaamalla ”näytä lisää Egyptin kohteita” -linkkiä, pääset katsomaan kohdemaasta lisää kohteita ja niistä voit klikata edelleen katsomaan yksittäisiä matkoja.

Klikkaamalla vihreää “Tutustu ja varaa” -nappia, pääset matkanjärjestäjän sivuille, jossa voit katsella kuvia ja varata sinulle sopivan matkan tai äkkilähdön.

Varaa seuraava lomasi NYT!

WhenWhere Travels Oy / MTV

Kuvat: Colourbox