Matkakilpailun voittajien matka kohti tuntematonta alkoi tänään

Lähtöfiilistelyä

Reissu lähestyy… Ensin matkasimme yöllä bussilla Turkuun hotelliin, ja aamulla matka jatkui Turun lentokentälle. Saimme etukäteen tietää sen verran, että kohteessa on kevätkeli, joten lämmintäkin kannattaa pakata mukaan..

Bussissa ja hotellissa ei ehditty turhia jännittää, kun uni painoi päälle. Uni maittoi niinkin hyvin, että nukuttiin lievästi pommiin. Hups! Noh turvallisesti ja silti hyvissä ajoin ehdittiin kentälle. 

Kentällä selvisi että matkakohteemme on ihana Madeiran saari! Jes! Molemmille uusi ja tuntematon paikka, joten tekemistä ja nähtävää varmasti riittää!

Alkuhuuman jälkeen huomasimme matkaseuramme olevan meitä ainakin tuplasti tai jopa triplasti vanhempia. Onneksi vanhukset ovat leppoista matkaseuraa.  
Saimme myös kuulla pientä kuittailua selfieitä ottaessamme, että ”te tarvitsisitte nyt sellaista selfiekeppiä”. Onneksi se löytyikin jo matkalaukusta ;)

Seuraa mitä tyttöjen reissussa tapahtuu ja pysy kuulolla. 

Matkanjärjestänä ja yhteistyökumppanina tyttöjen matkalla toimii Lomamatkat joka kuljettaa suomalaisia värikkäisiin lomakohteisiin yhteensä viideltätoista eri lentokentältä ympäri Suomea!

 

Kohteet:  Madeira

Lue lisää aiheesta