Mikä on Lomakuumetta.fi

Tiedäthän sen tunteen, joka iskee lähes välittömästi edellisen matkan loputtua? Kun on pakko päästä suunnittelemaan uutta lomaa, pakko päästä lähtemään jonnekin, lyhyelle kaupunkilomalle arkea pakoon tai paratiisiin ihan vaikka pidemmäksikin aikaa. Maailman ympäri, merta edemmäs kalaan tai ihan minne vaan. Se tunne johtuu milloin lähestyvästä talvilomasta, kesäloman matkakuvien katselusta tai ihan vaan reissaajan luonteesta. Sitä tunnetta varten on Lomakuumetta.fi – Suomen kattavin matkahakupalvelu, joka on syntynyt puhtaasta intohimosta matkustamiseen.

Miksi Lomakuumetta.fi?

Kun matkaa varten kaiken saa kätevästi ja edullisesti yhdestä paikasta, jää aikaa myös tärkeimpään: itse unelmaloman suunnitteluun. Meidän kauttamme löydät parhaat matkapaketit, äkkilähdöt, halvimmat lentoliput ja sopivimmat hotellit. Ja mikäli kaipaat luotettavaa autovuokrausta, löydät senkin helposti samasta osoitteesta Lomakuumetta.fi.

Oletko jo kokeillut käänteentekevää matkahakuamme?

Matkapaketit-välilehdellä voit hakea lomamatkoja myös ilman, että määrittelet matkan kohdetta etukäteen. Helppokäyttöinen hakukone löytää sinulle sopivimman lomamatkan sen perusteella, mikä sopii budjettiisi ja aikatauluihisi parhaiten. Parasta on se, että erilaisia sekä erihintaisia lomia on satojatuhansia erilaisia josta varmasti löydät myös mieluisesi.

Yhteistyökumppaneitamme ovat kaikki suosituimmat matkanjärjestäjät: Apollomatkat, Aurinkomatkat, Detur, Lomamatkat, Matkavaraukset.fi, Nazar,  OK-matkat,STS Alppimatkat sekä Tjäreborg.

Miten helppoakin helpompi matkahakumme  sitten toimii?

Lomahaun tehtyäsi näkyvät matkat ja äkkilähdöt hakutuloksissa kohdemaan mukaan, joten selaamalla listaa alaspäin voit löytää myös halvempia hintoja. Kohdemaina näkyvät myös jotkut suosituimmista lomakohteista, kuten Teneriffa, Rodos ja Kreeta, vaikka ne virallisesti ovatkin osa Espanjaa ja Kreikkaa.

Mieleisen kohteen löydettyäsi voit klikata kohteen nimeä, jolloin kaikki matkavaihtoehdot avautuvat näkyviin ja voit tutustua niihin paremmin. Takaisin kaikkien kohteiden selailuun pääset klikkaamalla "Kaikki maat" -linkkiä.

Oman lomamatkasi löydettyäsi riittää, kun klikkaat "Tutustu ja varaa"-painiketta. Tällöin siirryt suoraan järjestävän matkatoimiston sivuille, jossa voit katsella kuvia ja varata sinulle sopivan lennon, matkan tai äkkilähdön

Mukavaa matkaa toivottaa

Lomakuumetta.fi
– sillä se lähtee millä se on tullutkin.