Espanja

Lapsiperheet suosivat Espanjaa

Tuhansien vastaajien Matkailu-äänestyksessä aurinkoinen latinokulttuuri vetosi perhematkailijoihin. Selväksi kakkoskohteeksi sijoittui toinen Välimeren maa, Kreikka.

Kirkkaaksi kärkikaksikoksi Matkailu-sivuston kyselyssä nousivat rempseästä kulttuuristaan ja lämmöstään tunnetut Espanja ja Kreikka. Molemmat saivat liki kolmasosan annetuista äänistä.

Madrid - yöeläjän taivas

Espanjassa madridilaiset tunnetaan yleisesti nimellä gato, kissa, ja nämä yön eläimet puolestaan kutsuvat rakasta kaupunkiaan vaatimattomasti taivaan esiasteeksi. Fiestakansan pääkaupunki on jo vuosia niittänyt kansainvälistäkin mainetta eikä syyttä: tämä miljoonakaupunki tarjoaa juhlijalle vaihtoehtoja joka makuun eikä tunnelmasta ole pulaa.

Fuengirolan eläintarhassa viihtyvät kaikki

Fuengirolan eläintarha ei ole suuruudella pilattu, mutta toimiva ja viihtyisä käyntikohde se on. Eläintarhassa viihtyvät myös sen asukit, joita ei ole häädetty kaltereiden taakse.

Fuengirola on monelle matkailijalle tuttu kohde Espanjan Aurinkorannikolla. Sen keskustasta, härkätaisteluareenan vierestä, löytyy myös eläintarha. Vierailu siellä kuuluu Fuengirolan must-kohteisiin.