Gran Canaria

Bahía Feliz ja San Agustín – Gran Canarian helmet

Idylliset Bahía Feliz ja San Agustín ovat suomalaisten suosikkeja vuodesta toiseen – ja hyvästä syystä.

Vieretysten Gran Canarian kaakkoisrannikolla sijaitsevat Bahía Felizin ja San Agústinin kylät houkuttelevat rauhalliseen lomanviettoon. Leppoisa San Agustín on ollut suosittu matkakohde 1960-luvulta lähtien, ja myös uudempi Bahía Feliz hurmaa rennolla tunnelmallaan. Täällä kelpaa upottaa varpaat ruskeaan hiekkaan ja nauttia lomasta!

Tiesitkö tämän Gran Canariasta?

Gran Canaria on paljon enemmän kuin hotellikyliä ja aurinkorantoja. Lue 10 yllättävää faktaa Kanarian suosikkisaaresta.

Kanariansaaret saivat nimensä niillä aikoinaan eläneistä villeistä koirista. ”Gran” taas tarkoittaa suurta – Gran Canarialla ollaan siis koirien suurella saarella. Todellisuudessa sekä Teneriffa että Fuerteventura ovat pinta-alaltaan Gran Canariaa isompia.

Rauhallista lomaa Gran Canarialla

Huikean suositulla Gran Canarialla voi lomailla myös rauhassa, syrjässä suurista ihmisvirroista. Tässä viisi kohdevinkkiä lepolomaa kaipaaville.

Amadoreksen puolikuun muotoinen ranta on yksi Gran Canarian upeimmista. Meri on turkoosi, hiekka valkeaa ja hyvällä säällä horisontissa siintää Teneriffan Teide-tulivuoren luminen huippu. Aallonmurtajan klubilla kelpaa loikoa pehmoisilla sohvilla ja nauttia auringonlaskusta drinkkiä siemaillen.