Saksa

Viikonloppu Berliinissä - katso vinkit

Vuodesta 1999 lähtien uudelleen Saksan pääkaupunkina toiminut Berliini on mainio paikka lyhyellekin lomamatkalle.

Merkittävät nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan ja liikkuminen paikasta toiseen on helppoa. Kaupungin asukkaat ovat ystävällisiä ja kielitaitoisia, ja niin palvelun taso kuin tarjonnan määräkin ovat huippuluokkaa. Kun tähän yhdistää vielä edulliset hinnat, on kasassa unelmien kaupunkiloma!

Saksan linnat kiehtova vierailukohde

Saksan alueella muinoin hallinneet prinssit ja ruhtinaat olivat innokkaita jättämään itsestään jälkipolville muistomerkin. Niinpä maa on täynnä vuosisatoja vanhoja kuninkaallisia arvoasumuksia ja linnoja, jotka sijaitsevat mitä mieleenpainuvimmissa maisemissa.

Yksi kuuluisimmista ja suosituimmista matkakohteista on lähellä Braubachin kaupunkia sijaitseva, 800-vuotias Marksburgin linna. Korkealla vuorenhuipulla sijaitseva linna on erikoinen jo siksikin, että sitä ei koskaan onnistuttu valloittamaan eikä tuhoamaan.

Koko perheen Hampuri

Hampurissa on lukuisia matkailukohteita, joihin kannattaa tutustua koko perheen voimin. Niihin kuuluvat muiden muassa Miniatur-Wunderland eli pienoismaailma rautateineen ja rakennuksineen, Alsterjärvi, Elbe ja Hampurin valtava satama sekä erityisesti kesällä kasvitieteellinen puutarha Planten und Blomen.